Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem tudja mit kezdjen lakása felújításánál az ottlévő cserépkályhával?

 

Kép

 

 

Sittnek túl sok és drága is, ráadásul el kell bontani szállítani , tárolni, minek ha el is adhatja? A legtöbb esetben a bontandó cserépkályha fedezi a bontás és szállítás költségét, a sittel együtt, amennyiben a kályha még így is többet ér azt kifizetem !!! Önnek csak annyit kell tennie, hogy vagy ezen a felületen megadja az elérhetőségét, és felhívom, vagy eleve hív engem és megbeszéljük. Amennyiben messze van tőlem, az nem kizáró ok, de jó ha fényképet is küld a kályháról, és leírja pontosan hol van a kályha, hanyadik emeleten és a parkolás mennyire lehetséges a bejárattól.

Új !!!!

Alternatív lehetőség: 

- Megkér és felteszem az oldalra, az elképzelt szöveggel és árral .

 

 

 

Kép

 

 

 

 

 

Tel: 0620/5454972

Mail: e-cserepkalyhas@freemail.hu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Alsoerdosor VII.ker.Bp.

(Kiss Tunde, 2010.05.31 21:02)

Udvozlom,

erdeklodni szeretnek,hogy mennyiert bont le egy nagyobb cserepkalyhat?

7300 Komló Székely Bertalan utca 61

(Pflug Miklós, 2010.04.24 12:35)

Üdvözlöm,

frissen vásároltam egy házat a fenti címen, amiben található egy 15 éve nem használt, számomra felesleges sötétbarna cserépkályha, amit el szeretnék bontatni, vagy újjávarázsolni.
-Vállal Komlón is munkát? (a honlap alapján nem derült ki hol van a cége)
-Lehetséges esetleg felújítani a kályház? A színe nem tetszik, de néhány világos bézs betét, talán feldobná. -Beszerelhető cserépkályhába egy kandallóbetét?
Válaszát a pflug.miklos@gmail.com címre várom.

Kellemes hétvégét!

Pflug Miklós

Festetics utca

(Toplak Zoltán, 2010.04.13 09:31)

A telefonon egyeztetett időpontban pontosan megjelent és nagyon kulturált módon a környezetre is vigyázva szakszerűen és alig 3 óra alatt elbontotta a kért cserépkályhát.
Pontos megbízható szakember, úgyhogy mindenkinek ajánlani tudom, akinek erre a szolgáltatásra szüksége van.

Munkáját, ezúton is köszönöm.

Bpest VIII.kerület

(Sürgős felújítás, 2010.01.25 15:41)

Sürgős bontást kértem 2 db cserépkályhára, másnapra meg is történt köszönöm.

Bp. II .

(Kétkedő, 2009.12.22 12:13)

Csak, kíváncsi voltam , hogy az ajánlások mennyire hitelesek, nem okvetlenül akartam a kályhát elbontatni, ennek ellenére minden flottul működött, látszik , hogy a kályhás mester nem ma kezdte , és hogy ebből él illetve továbbra is ebből fog,még azon kérésemet is teljesítette, hogy ha már felépítette az új helyén, küldjön képet róla, megkaptam , szép lett, köszönöm

Jánosbokor

(Kovács Tibor, 2009.02.23 10:48)

Látatlanban vásároltak meg tőlem 3 darab cserépkályhát már bontottakat, nem értek hozzá így nem tudtam pontosan megállapítani, hogy milyen minőségüek, de mivel nem szakember bontotta így látszott is, meg a fagy is megfogott jónéhány csempét a rossz tárolás miatt, a mester szét válogatta mindent megmutatott és a végén mondott rá egy árat amit elfogadtam, köszönöm.

Erdőtelek

(Józsi bácsi, 2009.01.11 21:14)

Nagyon szép kályhát adtam oda nekik, megtekintették, és a megegyezett összeget még a bontás megkezdése előtt a kezembe kaptam, maga a bontás is rövid idő alatt megtörtént.Becsületes emberek, manapság ritka.

Budapest IX. ker

(Erzsike néni, 2009.01.09 14:03)

Nagyon köszönöm a munkájukat, nem gondoltam volna ,hogy ezt így is lehet, tisztelt idelátogatók nálam valóban így működött, nem kellett semmit fizetnem.

Erzsike néni


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5